زنان معترض خواستار تظاهرات برای تحریم نشست سوم دوحه شدند

5 ماه قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

در آستانه‌ی برگزاری سومین نشست سازمان ملل متحد در مورد افغانستان موسوم به نشست دوحه، شماری از فعالان جامعه‌ مدنی و حقوق بشر و زنان معترض با ارسال نامه‌ی سرگشاده به آدرس سازمان ملل و فراخوان تظاهرات و جمع‌آوری امضاء، خواهان تحریم این نشست شده‌اند.

موسسه تحکیم رفاه زنان و کودکان افغانستان ( AWCSWO ) امروز ( دوشنبه، ۴ سرطان) با ارسال یک نامه‌ی سرگشاده به آدرس رزماری دی کارلو، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور سیاسی و صلح ملل متحد، حضور نمایندگان زنان و جامعه مدنی در نشست دوحه را «حیاتی» عنوان کرده و از او خواسته‌اند تا از مشارکت زنان معترض در نشست دوحه حمایت کند.

این نهاد با نشر نامه‌ی سرگشاده‌اش در حساب کاربری ایکس خود، تاکید کرده است که در نشست دوحه از حضور «لابی‌گران» وابسته به حکومت سرپرست خودداری شود و «باید» از حضور رهبران واقعی زنان که «واقعیت‌های افغانستان» را در میدان مبارزه تحمل کرده‌اند، حمایت شود.

موسسه تحکیم رفاه زنان و کودکان افغانستان حضور خانم رزماری دی کارلو در ریاست نشست دوحه را «چراغ امید» برای اولویت دهی صدای زنان افغانستان عنوان کرده است.

در نامه از وی خواسته شده است تا در قبال از دست نرفتن آزادی و حقوق زنان اطمینان حاصل کند.

زنان معترض در این نامه از معاون دبیرکل سازمان ملل در امور سیاسی و صلح خواستند تا از سفیدنمایی حکومت فعلی و نادیده گرفتن خواست‌های مردم افغانستان به‌ویژه زنان خودداری کند.

باید گفت که قرار است نشست سوم دوحه در مورد افغانستان با حضور نمایندگان ویژه‌ی برخی از کشورها به ریاست رزماری دی کارلو به تاریخ ۳۰ جولای در دوحه، پایتخت قطر برگزار شود. مقامات حکومت فعلی برای نخستین‌بار پذیرفته‌اند که در این نشست شرکت کنند.

برگزاری این نشست با انتقاد گسترده‌ی از سوی نهادها و مردم به همراه بوده است. در این نشست نمایندگان جامعه‌ی مدنی و زنان حضور ندارند.

در همین‌حال، شماری از شهروندان افغانستان روز گذشته (یک‌شنبه، ۳ سرطان) در شهر پاریس، پایتخت فرانسه در واکنش به عدم مشارکت زنان در نشست دوحه اعتراضاتی را آغاز کرده‌اند.

در ویدیویی از اعتراضات که در دسترس رسانه‌ها قرار گرفته یکی از زنان معترض به کشورهای جهان می‌گوید که شما حق «به‌رسمیت‌شناختن حکومت فعلی» را ندارید و نباید «مرتکب چنین جفایی» در حق مردم افغانستان شوید.

این اعتراضات قرار است تا پایان این نشست در شهرها و کشورهای مختلف جهان ادامه پیدا کند.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=14008
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد