حمایت از آموزش دختران افغانستان با برگزاری صنف‌های آنلاین

7 ماه قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

ویکتوریا سی فونتان، آموزگار و معاون امور علمی دانشگاه آمریکایی افغانستان-قطر، یک وب‌سایت جدیدی را تحت نام «اتحاد برای آموزش زنان در افغانستان» به هدف تقویت و حمایت از آموزش دختران افغانستان محروم از آموزش، راه‌اندازی کرده است.

خانم سی فونتان، بنیان‌گذار این نهاد آموزشی با نشر خبرنامه‌ای در حساب کاربری ایکس خود نوشته است که آنان با راه‌اندازی این وب‌سایت آموزشی، تلاش دارند تا از تقویت آموزش دختران افغانستان حمایت کنند.

او تاکید کرد که وب‌سایت اتحاد برای آموزش زنان در افغانستان، برای محافظت و گسترش دسترسی به آموزش با کیفیت برای زنان و دختران در افغانستان، راه‌اندازی شده است.

در ادامه آمده است: «اعضای اتحاد تلاش می‌کنند تا دسترسی، کیفیت و دامنه‌ی فرصت‌های آموزشی آنلاین و حضوری را برای زنان و دختران در شرایط محدودیت‌های شدید، کاهش منابع و مشکلات اقتصادی تقویت کنند. به‌عنوان بخشی از اتحاد برای آموزش زنان در افغانستان، اعضای بین‌المللی و ملی در حال ایجاد یک جامعه‌ی عملی هستند که تغییرات قابل اندازه‌گیری و راه حل‌های محدود به زمان را برای دسترسی زنان و دختران به آموزش با کیفیت در افغانستان فراهم کند.»

خانم سی‌ فونتان تاکید کرد که نهاد اتحاد به‌عنوان یک پلتفرم برای همکاری و ایجاد روابط قوی بین سازمان‌های عضو، چه در سطح بین‌المللی و چه در سطح ملی، عمل می‌کند.

او افزود که این سازمان به‌عنوان پیوندی است که در آن این سازمان‌ها می‌توانند تلاش‌های خود را به اشتراک گذاشته و تخصص خود را در حوزه‌های مختلف برای ارتقای چشم‌انداز آموزشی برای زنان و دختران افغانستان، شریک سازند.

بنیان‌گذار این نهاد آموزشی خواستار حمایت سایر مردم در جهان، از آموزش زنان و دختران در افغانستان شده و او بر هماهنگی و همکاری بیش‌تر در این زمینه تاکید می‌کند.

در حالی خانم سی فونتان برای ایجاد زمینه‌های آموزشی برای دختران افغانستان تلاش می‌کند که حکومت سرپرست پس از تسلط دوباره‌شان بر افغانستان، آموزش دختران بالاتر از صنف ششم را منع کرده است.

این اقدام حکومت فعلی باعث شده است که میلیون‌ها دانش‌آموز دختر از آموزش باز بماند.

در کنار آن زنان از رفتن به‌ باشگاه‌های ورزشی، رستورانت‌ها، حمام‌های عمومی، معاینه توسط پزشکان مرد، سفر بدون محرم و کار در موسسات غیردولتی داخلی و بین‌المللی و حتی دفاتر سازمان ملل در افغانستان منع شده‌اند.

علی‌رغم واکنش‌ها و محکومیت‌های جهانی، حکومت سرپرست تا اکنون از تصمیم‌شان درباره‌ی آموزش و کار زنان و دختران عقب‌نشینی نکرده‌اند.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=12446
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد