ملاله یوسف‌زی: اسرائیل کل سیستم آموزشی غزه را نابود کرده است

5 ساعت قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

ملاله یوسف‌زی، برنده جایزه صلح نوبل و فعال حقوق زنان از وضعیت آموزشی در نوار غزه به شدت ابراز نگرانی کرده و گفت که اسرائیل کل سیستم آموزشی غزه را نابود کرده است.

خانم یوسف‌زی این اظهارات را در نشست بین‌المللی آموزش دختران در جوامع مسلمان که در پاکستان برگزار شده بود مطرح کرده و گفته است که همچنان به اعتراض علیه نقض قوانین بین‌المللی و حقوق بشر توسط اسرائیل در غزه ادامه خواهد داد.

او به شدت از وضعیت آموزشی در نوار غزه ابراز نگرانی کرده است. این نشست به میزبانی پاکستان برگزار شد و نمایندگانی از ده‌ها کشور در آن حضور داشتند.

برنده جایزه صلح نوبل در این نشست افزود: «در غزه، اسرائیل کل سیستم آموزشی را نابود کرده است. آن‌ها تمام دانشگاه‌ها را بمباران کرده، بیش از ۹۰ درصد مکاتب را تخریب کرده‌اند و به طور بی‌هدف به غیرنظامیانی که در ساختمان‌های مکاتب پناه گرفته بودند، حمله کردند. من همچنان به اعتراض علیه نقض قوانین بین‌‌المللی و حقوق بشر توسط اسرائیل ادامه خواهم داد.»

او در این نشست گفت: «کودکان فلسطینی یا جان خود را از دست داده‌اند یا آینده‌شان نابود شده است. یک دختر فلسطینی وقتی مکتب‌اش بمباران شود و خانواده‌اش کشته شوند، نمی‌تواند آینده‌ای که شایسته‌اش است داشته باشد.»

همچنین وی در بخشی از صحبت‌هایش از رهبران مسلمان خواست که با محدودیت‌های آموزشی علیه زنان و دختران در افغانستان مخالفت کرده و رهبری واقعی را نشان دهند.

او از رهبران مسلمان خواست تا حکومت سرپرست افغانستان را «مشروعیت» نبخشند و با محدودیت‌های آنها بر آموزش زنان مخالفت کرده و «رهبری واقعی» را نشان دهند.

او در این نشست تاکید کرده است: «به‌عنوان رهبران مسلمان، اکنون زمان آن است که صدای خود را بلند کنید و از قدرت خود استفاده کنید. شما می‌توانید رهبری واقعی را نشان دهید. شما می‌توانید اسلام واقعی را نشان دهید.»

ملاله یوسف‌زی گفته است: «طالبان به‌صراحت درباره مأموریت خود صحبت می‌کنند؛ آنها می‌خواهند زنان و دختران را از تمام جنبه‌های زندگی عمومی حذف کنند.»

نشست دو روزه‌ی  نمایندگان سازمان همکاری‌های اسلامی در راستای آموزش دختران در پاکستان برگزار شده است.

قابل ذکر است که ملاله یوسف‌زی که در ۱۵ سالگی به دلیل فعالیت‌هایش در زمینه آموزش توسط طالبان پاکستان مورد حمله قرار گرفت، پس از درمان در بریتانیا به زندگی خود ادامه داد و در ۱۷ سالگی موفق شد عنوان جوان‌ترین برنده جایزه نوبل را کسب کند.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=18955
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد