یک زن و کودکش که در حمله پناه‌جوی افغان در مونیخ زخمی شده بودند، جان باختند

5 روز قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

پولیس آلمان درتازه‌ترین مورد اعلام کرده است که یک زن ۳۷ ساله و دختر دو ساله‌اش که اخیرا در حمله یک پناه‌جوی اهل افغانستان در شهر مونیخ زخمی شده بودند، روز (شنبه، ۲۷ دلو) جان باختند.

رسانه‌های آلمانی گزارش داده‌اند که روز (پنج‌شنبه، ۲۵ دلو) یک پناه‌جوی ۲۴ ساله افغانستانی با یک موتر به تجمع کارگری در مونیخ حمله کرد که در نتیجه آن ۳۹ نفر زخمی شدند. وضعیت شماری از زخمی‌ها وخیم توصیف شده است.

پیشتر داستان مونیخ گفته بود که این پناه‌جوی افغان انگیزه «مذهبی» داشت و هنگام بازداشت فریاد «الله اکبر» سر داد. مظنون در جریان بازجویی به راندن عمدی موتر به‌سوی جمعیت اعتراف کرده است.

دادستان‌های دولت فدرال آلمان روز (جمعه، ۲۶ دلو)‌ اعلام کردند که بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که احتمالا این مهاجم در مونیخ با «انگیزه مذهبی» به‌طور عمدی مردم را با موتر در مونیخ زیر گرفته است.

این دادستان‌ها به نقل از پولیس به رسانه‌ها گفتند که مظنون هنگام بازداشت شعار دینی «الله اکبر» را تکرار کرده است.

با این حال، مقام‌های آلمانی «تروریستی» بودن این حمله را تایید نکردند.

رسانه گوهرشاد

مظنون کیست؟

رسانه‌های آلمانی نام این پناه‌جوی افغانستانی مظنون به حمله مونیخ را فرهاد نوری گزارش داده‌اند و او با همین نام در شبکه‌های اجتماعی نیز حضور دارد.

پیشتر، یواخیم هرمان، وزیر داخله ایالت بایرن گفت این جوان ۲۴ ساله افغان دارای مدارک معتبر اقامت بوده و اجازه کار نیز داشته است. او گفت: «بر اساس اطلاعات کنونی، اقامت فرد مهاجم تا امروز کاملاً قانونی بوده است.»

رسانه‌های آلمانی نام این پناه‌جوی افغان را فرهاد نوری گزارش داده‌اند

به گفته‌ی هرمان، این شهروند افغانستان اواخر سال ۲۰۱۶ به عنوان یک پناه‌جوی خردسال بدون همراه وارد آلمان شد.

گفته شده که درخواست پناهندگی این پناه‌جو در سال ۲۰۲۰ رد شد و حکومت آلمان خواستار خروج او از این کشور شد. با این حال، مقام‌های شهر مونیخ در اکتبر ۲۰۲۱ در پی صدور دستوری، به این پناه‌جوی افغان مجوز اقامت دادند.

یواخیم هرمان افزود که این پناه‌‍جو سپس به مکتب رفت و یک دوره آموزشی حرفه‌ای را گذراند.

این مقام آلمانی تصریح کرد که این پناه‌جوی افغانستانی در پرونده‌های سرقت از فروشگاه‌ها حضور حضور داشته «اما خودش مظنون نبوده، یک شاهد» بوده است.

نشریه اشپیگل در گزارش خود نوشت که تا هنوز تصمیمی درباره تمدید مجوز اقامت این پناه‌جوی افغان گرفته نشده بود اما مجوز کنونی او تا اتخاذ تصمیم بعدی، معتبر بوده است.

هم‌زمان، مارکوس زودر، نخست‌وزیر ایالت بایرن در گفتگو با رسانه‌های آلمانی گفته است که به نظر می‌سد مهاجم حمله سابقه جرمی نداشته است.

زودر افزود: «هیچ نشانه‌ای در این زمینه وجود ندارد و او ملزم به ترک کشور نبوده است.»

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=19806
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد