یونیسف: آموزش ۲۴۲ میلیون کودک در سال ۲۰۲۴ مختل شده است

1 روز قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

یونیسف یا صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد اعلام کرده است که آموزش ۲۴۲ میلیون کودک در کشورهایی مانند افغانستان، بنگلادش، موزامبیک، پاکستان و فیلیپین تحت تأثیر موج‌های گرما، سیل‌ و طوفان‌های شدید قرار گرفته است.

این نهاد با نشر اعلامیه‌ای گفته است که حدود ۲۴۲ میلیون دانش‌آموز در ۸۵ کشور در سال ۲۰۲۴ میلادی به دلیل حوادث شدید اقلیمی دچار مشکل تحصیلی شدند.

در ادامه آمده است که موج‌های گرما اصلی‌ترین عامل اقلیمی بوده که در سال گذشته میلادی، مکاتب را به تعطیلی سوق داده است که بیش از ۱۱۸ میلیون دانش‌آموز تنها در ماه اپریل تحت تأثیر قرار گرفته‌اند.

یونیسف تاکید کرده است که مکاتب در بنگلادش و فیلیپین در این ماه به‌طور گسترده تعطیل گردیده و در کامبوج، ساعات درسی به مدت دو ساعت کاهش یافت. قابل ذکر است که در ماه می، دما در بخش‌هایی از جنوب آسیا به ۴۷ درجه سانتیگراد رسید که باعث شد کودکان در معرض گرمازدگی قرار گیرند.

اعلامیه به نقل از کاترین راسل، مدیر اجرایی صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد نوشته است: «کودکان در برابر بحران‌های ناشی از آب‌وهوا از جمله موج‌های گرما، طوفان‌ها، خشک‌سالی‌ها و سیلاب‌های شدید آسیب‌پذیرتراند. کودکان نمی‌توانند در صنف‌های درسی که تسکینی از گرمای سوزان ارائه نمی‌دهند تمرکز کنند و اگر مسیر مکتب، سیل‌زده یا مکاتب تخریب شده باشند، نمی‌توانند به مکتب بروند.»

وی افزود: «در سال گذشته به دلیل آب‌وهوای غیر عادی، یک نفر از هر هفت دانش‌آموز از رفتن به مکتب محروم شدند که این باعث شد تا سلامت، امنیت و آموزش طولانی‌مدت آن‌ها به خطر بیفتد.»

بر اساس اعلامیه، علاوه بر موج‌های گرما در افغانستان، سیل‌های ناگهانی شدید در ماه می بیش از ۱۱۰ مکتب را تخریب کرده یا آسیب‌ رسانده است که باعث مختل شدن آموزش هزاران دانش‌آموز گردید.

یونیسف گفته است که آسیای جنوبی بیشترین آسیب را دیده، چنانچه آموزش ۱۲۸ میلیون دانش‌آموز در این منطقه مختل گردید.

یونسیف در حالی نتایج گزارش خود را در مورد بحران‌های اقلیمی و تاثیر آن به آموزش نشر کرده که دختران بالاتر از صنف ششم از بیش از سه سال از رفتن به مکتب و دانشگاه محروم هستند.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=19307
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد