سازمان ملل: نزدیک به ۱۵ میلیون افغان با ناامنی غذایی شدید روبرو هستند

4 روز قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

یونیسف یا صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد می‌گوید که با آغاز فصل سرما، نیاز به کمک‌های بشردوستانه به‌طور چشمگیری افزایش یافته‌ است. حدود ۱۴.۸ میلیون تن، معادل ۳۲ درصد از جمعیت کشور، در ناامنی غذایی شدید به سر خواهند برد.

این نهاد گفته است که اقتصاد شکننده افغانستان، دسترسی محدود به خدمات بنیادی، رویدادهای طبیعی، تغییرات اقلیمی و سیاست‌های منطقه‌ای، شرایط زندگی مردم را دشوارتر کرده است.

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد تاکید کرده است که افغانستان دومین بحران بشردوستانه در جهان را تجربه کرده و چشم انداز کمک‌های بشردوستانه همچنان ناکافی و نامطمئن است.

در ادامه آمده است که اقتصاد شکننده، دسترسی ناکافی به خدمات اساسی، خطرات طبیعی و شوک‌های آب هوایی و سیاست‌های منطقه‌ای بر اقتصاد تاثیر گذاشته و با این حال پیش‌بینی می‌شود که در فصل سرما، حدود پانزده میلیون تن در افغانستان با ناامنی شدید غذایی روبرو خواهند بود.

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد افزود: «۱۴.۸ میلیون تن (۳۲ درصد) جمعیت در ماه‌های زمستان در ناامنی غذایی شدید به‌سر خواهند برد. از ماه نوامبر نیاز به کمک‌های بشردوستانه افزایش یافته و تا ماه مارچ ۲۰۲۵ میلادی خطر ناامنی غذایی افزایش خواهد یافت.»

همچنین شماری از کشور می‌گویند در وضعیت اقتصادی بد به‌سر می‌برند و مساعد نبودن زمینه کار و دسترسی به کمک‌ها، آنان را با چالش‌های جدی روبه‌رو کرده است.

این درحالی ا‌ست که روز گذشته برنامه جهانی غذا اعلام کرد که به دلیل کمبود بودجه از میان بیش از ۲۳ میلیون نیازمند به کمک‌های بشردوستانه در افغانستان تنها به شش میلیون کمک خواهد کرد و میلیون‌ها تن دیگر از دسترسی به غذای حیاتی محروم خواهند ماند.

با این وجود اوچا یا دفتر هماهنگ‌کننده‌ی کمک‌های بشردوستانه‌ی سازمان ملل متحد در سال جاری میلادی برای کمک‌رسانی به مردم افغانستان ۳.۰۶ میلیارد دالر بودجه درخواست کرده بود؛ اما گفته می‌شود ۳۷.۵ درصد از این بودجه تأمین شده است.

به‌گفته‌ی اوچا، بیش از ۲۳ میلیون نفر در افغانستان نیاز به کمک دارند.

در همین حال، این دفتر از مسوولان حکومت سرپرست خواسته است که تمام اقدامات محدودکننده خود بر زنان را لغو کرده و به حقوق بشر احترام بگذارند.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=18522
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد