سازمان ملل: به بیش از ۱۷۶ هزار زلزله‌زده هرات کمک توزیع کردیم

1 سال قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

اوچا یا دفتر هماهنگ‌کننده‌ی کمک‌های بشردوستانه‌ی سازمان ملل متحد در افغانستان اعلام کرده است که با گذشت بیش از یک ماه از اولین زمین‌لرزه با قدرت ۶.۳ ریشتر در ولایت هرات، نهادهای امدادرسان به ۱۷۶ هزار و ۷۰۰ نفر به‌صورت مستقیم کمک کرده‌اند.

این سازمان با نشر گزارشی گفته است که در کنار پوشش کامل ۱۴۲ روستای آسیب‌دیده با آب آشامیدنی صحی، شمار افراد آسیب‌دیده از زمین‌لرزه در هرات به ۲۵۷ هزار و ۸۰۰ نفر افزایش می‌یابد.

در گزارش آمده است که در این مدت زمانی، برای ۱۱ هزار و ۴۰۰ خانواده‌ی آسیب‌دیده از زمین‌لرزه در هرات خیمه توزیع شده است.

همچنین در ادامه آمده است که از زمان زلزله تا اکنون مبلغ ۲.۴ میلیون دالر نیز برای هشت هزار و ۹۵۰ خانواده به‌صورت نقدی توزیع شده است.

دفتر هماهنگ‌کننده‌ی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل تاکید کرد که در این میان، برای هر پنج هزار و ۵۰۰ خانواده، ۳۴۰ دالر و برای هر سه هزار و ۴۵۰ خانواده‌ی دیگر، ۱۷۰ دالر کمک نقدی توزیع شده است.

اوچا گفت که ۱۴ هزار و ۳۰۰ خانواده اقلام کمکی غیرغذایی، ۱۲ هزار و ۵۰۰ خانواده کمپل‌های زمستانی و ۹ هزار و ۱۲۰ خانواده بسته‌ی تعمیرات سرپناه دریافت کرده‌اند.

در گزارش آمده است که مک‌های غذایی اضطراری به ۸۶ هزار و ۵۰۰ نفر، غذاهای مقوی به ۱۱ هزار پسر و دختر زیر پنج سال، مراقبت‌های اولیه‌ی صحی به ۳۱ هزار و ۳۰۰ نفر و خدمات حمایت از دام‌ها برای پنج هزار نفر ارائه شده است.

در ادامه آمده است که برای شش هزار و ۷۵۰ زن و کودک کیت‌های صحی، برای سه هزار و ۴۳۰ هزار نفر خدماتی در زمینه‌ی حمایت روانی-اجتماعی و برای دو هزار و ۴۳۰ کودک نیز خدمات تفریحی ارائه شده است.

باید گفت که ولایت هرات از حدود یک ماه به این‌طرف گواه‌ زمین‌لرزه و پس‌لرزه‌های متعدد بوده است.

اولین زمین‌لرزه به‌تاریخ هفتم اکتبر با چندین پس‌لرزه‌ی قدرتمند به وقوع پیوست و ویرانی گسترده برجای گذاشت.

براساس معلومات موجود در این زمین‌لزره بیش از دو هزار و ۷۰۰ نفر در هرات جان باخته و دو هزار و ۴۴۰ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

همچنین هزاران خانه کامل ویران شده یا آسیب‌دیده است.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=8441
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد