ملاله یوسف‌زی: زنان که از آزارواذیت حکومت افغانستان فرار می‌کنند، مستحق حمایت هستند

1 سال قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

Miriam Elder, World Editor, BuzzFeed, USA and Malala Yousafzai, Girls’ Education Activist and Co-Founder, Malala Fund, United Kingdom speaking during the Session "An Insight, An Idea with Malala Yousafzai" at the Annual Meeting 2018 of the World Economic Forum in Davos, January 24, 2018. Copyright by World Economic Forum / Jakob Polacsek

در ادامه‌ی بازداشت و اخراج پناه‌جویان اهل افغانستان از پاکستان، ملاله یوسف‌زی، فعال حقوق‌‌ بشر و برنده‌ی جایزه صلح نوبل از دولت پاکستان خواست که در «سیاست عجولانه‌‌ی اخراج دسته‌جمعی» پناه‌جویان افغان تجدید نظر کند.

خانم یوسف‌زی با نشر اعلامیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس خود نوشته است: «پناه‌جویان افغانستان، کودکان، زنان، مردان و کهن‌سالان که از آزار و اذیت حکومت سرپرست فرار می‌کنند، مستحق حمایت، عزت و امنیت هستند، نه چالش‌ها و آزار و اذیت بیشتر.»

وی در ادامه تاکید کرد: «من درخواست کارشناسان سازمان ملل را تکرار می‌کنم و از دولت پاکستان می‌خواهم که در سیاست عجولانه‌ی اخراج دسته‌جمعی خود تجدید نظر کند.»

این در حالی است که وزارت امور داخله‌ی دولت پاکستان به ۱.۷۳ میلیون مهاجر و پناه‌جوی «غیرقانونی» اهل افغانستان تا اول نوامبر مهلت داده است که این کشور را ترک کنند، در غیر آن اخراج می‌شوند.

در آخرین مورد، سرافراز بوگتی، وزیر داخله‌ی موقت این کشور روز پنج‌شنبه هفته‌ی گذشته به مهاجران و پناه‌جویان هشدار داده که اگر این کشور را ترک نکنند، بازداشت و اخراج می‌شوند.

با این وجود سازمان ملل متحد و نهادهای مختلف بین‌المللی از پاکستان خواسته‌اند که در تصمیم خود تجدید نظر کند، اما وزیر داخله‌ی موقت پاکستان گفته است که این کشور از تصمیم خود کوتاه نخواهد آمد.

پاکستان در حالی از افزایش اخراج مهاجران خبر می‌دهد که پس حاکمیت حکومت فعلی بر افغانستان، مهاجرت شهروندان کشور افزایش یافته است. مقصد بخش بزرگی از مهاجران افغانستانی ایران و پاکستان است.

بیکاری، فقر و مشکلات امنیتی از دلایل عمده این مهاجرت‌ها عنوان شده است. پیش از این نیز پولیس ایران متهم به بدرفتاری و اخراج پناه‌جویان افغان شده بود.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=8228
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد