پناه‌جویان افغان در پاکستان: در بلاتکلیفی و بی‌سرنوشتی عمیق قرار داریم

1 سال قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

شماری از پناه‌جویان اهل افغانستان در پاکستان در یک تجمع اعتراضی از وضعیت موجود و بی‌سرنوشتی‌شان به شدت انتقاد نموده و خواستار رسیدگی به پرونده‌های‌شان از سوی دولت ایالات متحده آمریکا شدند.

این تجمع اعتراضی روز گذشته (دوشنبه، ۱۳ سنبله) از سوی شماری از متقاضیان ویزای مهاجرتی آمریکا موسوم به «پی۱ و پی۲» در شهر راولپندی پاکستان برگزار شده بود.

معترضان تاکید کردند که بیش از دو سال است که منتظر دریافت ویزای آمریکا هستند؛ اما تا اکنون در بی‌سرنوشتی کلان به‌سر می‌برند.

آنان افزوده‌اند که طی دو سال گذشته سه نفر از پناه‌جویان در پاکستان دست به خودکشی زده‌اند که آخرین مورد آن دختری به‌نام مریم بوده است.

قابل ذکر است که مریم با پرتاب خود از طبقه‌ی پنجم یک ساختمان، به زندگی‌اش پایان داد.

این پناه‌جویان از دولت آمریکا به شدت انتقاد نموده و گفته‌اند که آنان به دعوت رسمی برنامه‌ی پذیرش پناهندگان ایالات متحده(USRAP) برای پروسس پرونده‌های‌شان به کشور سوم رفته هستند؛ اما تا اکنون هیچ‌گونه پیشرفتی در پرونده‌های‌شان دیده نمی‌شود.

همچنین آنان در بخش برنامه‌ی اعتراضی‌شان، از مشکلات اقتصادی، عدم تمدید ویزاهای‌شان در پاکستان، نبود مکان مناسب برای زندگی، عدم سهولت‌های بهداشتی و فرصت‌های کاری و تحصیلی انتقاد کردند.

آن‌ها از کشورهای مهاجرپذیر، به‌خصوص وزارت خارجه‌ی آمریکا خواسته‌اند که طی مراحل پرونده‌های مهاجرین را سرعت دهند.

بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، بیش از ۱۵۰ هزار نفر از متقاضیان ویزای ویژه‌ی مهاجرت به آمریکا، در پاکستان در «بلاتکلیفی» به‌سر می‌برند.

اداره‌ی بازرس ویژه‌ی آمریکا در امور بازسازی افغانستان (سیگار) نیز اخیرا گزارش داده که ۸۴۰ هزار نفر از متقاضیان ویزای آمریکا هنوز در افغانستان به‌سر می‌برند و منتظر دریافت نتیجه‌ی درخواست خود هستند.

باید گفت که پولیس پاکستان مهاجرین غیر قانونی و آن‌هایی که مدت اقامت‌شان در این کشور ختم شده را بازداشت می‌کنند. همچنان اخیراً صدور ویزای پاکستان و تمدید آن برای مهاجرین بسیار دشوار شده و بهای آن پس از روی‌کار آمدن حکومت سرپرست در افغانستان، افزایش یافته است.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=6599
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد