سازمان ملل: افغانستان ۵.۷ میلیون نفر آواره دارد

1 سال قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور مهاجران (UNHCR) اعلام کرد که شمار آوارگان در جهان به بیش از ۱۱۰ میلیون نفر رسیده اند و افغانستان در این میان حدود ۵.۷ میلیون نفر آواره دارد.

کمیساریای عالی سازمان ملل در امور مهاجران امروز (چهارشنبه، ۲۴ جوزا) با نشر گزارشی گفته است که در پایان سال ۲۰۲۲ میلادی، ۱۰۸.۴ میلیون نفر در سراسر جهان به‌دلیل آزار و اذیت، درگیری، خشونت، نقض حقوق بشر و حادثه‌های طبیعی به اجبار آواره شده بودند.

در ادامه آمده است که در سال جاری میلادی شمار آوارگان در جهان به بیش از ۱۱۰ میلیون نفر رسیده است.

بربنیاد معلومات گزارش، شمار پناهندگان در سراسر جهان از ۲۷.۱ میلیون در سال ۲۰۲۱ به ۳۵.۳ میلیون در پایان سال ۲۰۲۲ میلادی افزایش یافته است که بزرگ‌ترین افزایش سالانه‌ی ثبت‌شده تا اکنون است.

کمیساریای عالی سازمان ملل در امور مهاجران تاکید کرده است که از هر ۷۴ نفر روی زمین بیش از یک نفر مجبور به فرار شده است.

این سازمان افزود که تهاجم روسیه به اوکراین در فبروری ۲۰۲۲ و شروع جنگ میان این دو کشور، سریع‌ترین بحران آوارگی و یکی از بزرگ‌ترین بحران‌ها را از زمان جنگ جهانی دوم ایجاد کرد.

براساس آمارهای ارائه شده از سوی سازمان ملل، در پایان سال ۲۰۲۲، در مجموع ۱۱.۶ میلیون اوکراینی آواره شدند، از این میان، حدود ۵.۹ میلیون نفر در داخل کشور خود و ۵.۷ میلیون نفر دیگر به کشورهای همسایه و فراتر از آن مهاجر شدند.

کمیساریای عالی سازمان ملل در امور مهاجران می‌گوید که به‌طور کلی، ۵۲ درصد از همه‌ی آوار‌گان و سایر افرادی که نیاز به حمایت بین‌المللی دارند، تنها از سه کشور هستند که شامل سوریه با ۶.۵ میلیون آواره، اوکراین و افغانستان هر کدام با ۵.۷ میلیون نفر می‌شوند.

این سازمان مشخص نکرده است که از ۵.۷ آواره‌ی افغانستانی، چند میلیونش در داخل و خارج کشور آواره هستند.

این در حالی است که افغانستان یکی از کشورهایی است که بیشترین مهاجر را در جهان دارد. این روند با تسلط دوباره‌ی حکومت فعلی بر افغانستان افزایش یافته است.

همچنین شمار زیادی از مهاجران افغان در ایران از مسیر ترکیه و کشورهای اروپای شرقی عازم اروپای غربی شدند. شماری نیز از مسیر کشور برازیل وارد آمریکا و کانادا شده اند.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=4196
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد