انجمن دادستان‌های افغانستان: ۱۵۰۰ دادستان زن و مرد کشور را ترک کردند

6 ماه قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

انجمن دادستان‌های افغانستان، از انتقال ۱۵۰۰ دادستان زن و مرد که جان‌شان در حاکمیت حکومت سرپرست در خطر بودند به کشور‌های امن خبر داد.

انجمن دادستان‌های افغانستان (IAP) با نشر یادداشتی در حساب کاربری ایکس خود نوشته است که یک هزار و ۵۰۰ دادستان مرد و زن به حمایت برنامه‌ی «دادستان برای دادستان» به کشورهای دیگر انتقال داده شده‌اند.

این انجمن تاکید کرد: «دادستان‌های افغانستان، قهرمان عدالت هستند. آنان پس از خروج ایالات متحده از افغانستان آسیب‌پذیر شدند. مهارت دادستان‌ها در حمایت از حاکمیت قانون حیاتی است، بنابراین جامعه‌ی جهانی باید از کسانی‌که جان خود را برای حمایت از حاکمیت قانون به خطر انداختند، حمایت کند.»

ناجیه محمودی، رییس پیشین دادرسی برای خشونت علیه زنان دفتر لوی څارنوالی افغانستان نیز در این مورد در حساب کاربری ایکس خود نوشته است که با راشل میچل، دادستان شهر ماریکوپا‌ در فینیکس در مورد حمایت از زنان و مردان دادستان در افغانستان صحبت کرده است.

خانم محمودی افزود: «افتخار می‌کنم که در کنار راشل میچل، دادستان شهر ماریکوپا در فینیکس، از دادستان‌های افغانستان دفاع کردم.»

وی گفت: «من صدها پیام از زنان دادستانی دریافت می‌کنم که پشت سر گذاشته شده‌اند و درخواست کمک می‌کنند. این‌ها همان زنانی هستند که برخی از اعضای حکومت فعلی را به دلیل خشونت خانگی روانه‌ی زندان کرده بودند و اکنون که تحقیق نمودند، این افراد آزاد هستند. من مفتخرم که صدایی برای کمک به نجات این زنان هستم.»

این در حالی است که که انجمن دادستان‌های افغانستان، چندی پیش همراه با چند نهاد بین‌المللی حامی دادستان‌ها از جمله سازمان بین‌المللی عدالت انتقالی و صلح، سازمان «هیچ کسی را پشت سر نگذارید»، ائتلاف حمایت از تخلیه افغانستانی‌ها، دفتر دادستانی ناحیه سالت لیک ایالت یوتاه آمریکا، کمپاینی را برای خروج دادستان‌های گیرمانده در افغانستان به راه انداخته بودند.

هدف از این کمپین جمع‌آوری کمک تحت نام «دادستان برای دادستان» جمع‌آوری ۱۵ میلیون دالر برای نجات جان دادستان‌ها و خانواده‌های آنان از طریق تخلیه و انتقال آنان به کشوری امن بود.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=11895
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد