رادیو نسیم در دایکندی دوباره به فعالیت آغاز کرد

11 ماه قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

باوجود سرکوب خبرنگاران و سانسور رسانه‌ها از سوی حکومت فعلی، مرکز خبرنگاران افغانستان اعلام کرده است که «رادیو نسیم» در ولایت دایکندی پس از بیشتر از پنج ماه توقف توسط حکومت، دوباره به فعالیت آغاز کرده است.

این مرکز امروز (شنبه، ۱۲ حوت) با نشر اعلامیه‌ای گفت که رادیو خصوصی نسیم در دایکندی که پنج ماه پیش از سوی استخبارات بسته شده بود، دوباره به فعالیت آغاز کرد، اما سلطان‌علی جوادی، مدیرمسوول آن همچنان در زندان است.

مرکز خبرنگاران افغانستان ضمن استقبال از راه اندازی دوباره رادیو نسیم، خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط مدیرمسوول این رسانه می‌باشد.

این مرکز به نقل از نجیبه واحدی، وکیل صاحب‌امتیاز رادیو نسیم نوشته است که این رادیو حوالی ساعت ۱۲:۳۰ امروز(شنبه، ۱۲ حوت) با حضور کمیته‌ی متشکل از رییس اطلاعات و فرهنگ، سخنگوی والی و نماینده‌ی استخبارات بازگشایی شده است.

خانم واحدی به مرکز خبرنگاران می‌گوید: «از ما خواسته شد تا یک مدیرمسوول جدید تعیین کنیم. بعد از این که مدیرمسوول را به‌طور رسمی معرفی کردیم و با سپردن تعهد مبنی بر رعایت پالیسی رسانه‌ای امارت اسلامی[حکومت فعلی]، به رادیو اجازه‌ی فعالیت دوباره داده شد.»

باید گفت که در ( ۵ میزان) سال جاری خورشیدی کارمندان اداره‌ی استخبارات حکومت فعلی در دایکندی به دفتر رادیو نسیم در شهر نیلی، مرکز ولایت دایکندی، یورش برده و ابزار کاری کارمندان از جمله، تلفن‌های همراه و دستگاه‌های ثبت صدا را ضبط و دروازه‌ی این رادیو را«مهر و لاک» کردند.

علاوه براین، سلطان‌علی جوادی مدیرمسوول، سیف‌الله رضایی و مجتبی  قاسمی دو خبرنگار این رسانه را بازداشت کرده که رضایی و قاسمی همان روز آزاد شدند؛ اما اداره‌ی محلی با تشکیل پرونده برای مدیرمسوول رادیو، او را به یک سال حبس محکوم کرد.

مرکز خبرنگاران افغانستان با استقبال از بازگشایی رادیو نسیم، از مسوولان محلی می‌خواهد به آزادی فعالیت رسانه‌ها مطابق با قانون رسانه‌های همگانی که از سوی حکومت فعلی تایید شده است، احترام بگذارند و زمینه آزادی هر چه زودتر و بدون قید و شرط سلطان‌علی جوادی، مدیرمسوول سابق رادیو نسیم را فراهم کند.

این مرکز تاکید کرد که درماده چهارم قانون رسانه‌های همگانی آمده است که هيچ شخص حقيقی يا حکمی نمی‌تواند فعاليت آزاد رسانه‌های خبری و يا معلوماتی را منع، تحريم، سانسور يا محدود نموده ويا طور ديگری درامور ونشرات رسانه های همگانی ومعلوماتی مداخله کند.

حکومت فعلی از زمان تسلط دوباره بر افغا‌نستان، محدودیت‌های گسترده بر فعالیت رسانه‌ها و خبرنگاران وضع کرده‌اند‌.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=11094
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد