سازمان مبارزه علیه گرسنگی: بیشترین افراد افسرده در افغانستان زنان و دختران هستند

1 سال قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

در ادامه‌ی کاهش بودجه سازمان‌های امدادرسان و وضع محدودیت‌های شدید بر زندگی اجتماعی مردم، سازمان بین‌المللی مبارزه علیه گرسنگی می‌گوید که با تسلط حکومت فعلی بر افغانستان، شمار افراد افسرده بیش از هر زمان دیگر افزایش یافته و فرهنگ‌های ناپسند در جامعه، کار مشاوران روان درمانی را دشوارتر کرده است.

این سازمان امروز (چهارشنبه، ۱۵سنبله) با نشر اعلامیه‌ای گفته است که شمار زیادی از افغانستانی‌ها در پی چندین سال درگیری، آواره‌گی و گرسنگی افسرده شده‌اند.

با این‌که سازمان مبارزه علیه گرسنگی، آماری مشخصی از این افراد ارائه نکرد؛ اما افزوده است که شمار آنان در مقایسه با سال‌های گذشته افزایش چشم‌گیری داشته است.

در ادامه آمده است که این سازمان پس از ایجاد یک خط تماس تیلفونی در سال ۲۰۲۲ که توسط کمیته اضطراری بلایای بریتانیا (DEC) حمایت می‌شود، با برگزاری دو هزار و ۶۰ جلسه تخصصی روان درمانی با ۱۳ کارمند در این بخش خدمات ارائه کرده است.

متخصصان به مراجعین غیرحضوری‌شان در زمینه پیشگیری از خودکشی، آموزش داده‌اند.

در اعلامیه آمده است که حدود ۶۰ درصد از تماس گیرنده‌گان در این مدت زنان بودند. آنان از افزایش خشونت مبتنی بر جنسیت، عدم دسترسی به مراقبت‌های صحی، موانع تحصیل، اشتغال و برابری تحت حاکمیت حکومت فعلی را از عوامل مبتلا شدن زنان به افسرده‌گی عنوان کرده‌اند.

همچنین براساس یک تحقیق سازمان جهانی صحت که در سال ۲۰۱۸ منتشر شد، آمده بود که دو میلیون افغان با ناراحتی روانی دست‌و‌پنجه نرم می‌کنند.

این در حالی است که با تسلط حکومت فعلی بر افغانستان و وضع محدودیت‌های روز افزون علیه شهروندان کشور به‌ویژه زنان، آمار خودکشی در میان خانواده‌ها نسبت به هر زمان دیگر افزایش یافته‌است.

همچنین  بیش از دو سال می‌شود که حکومت سرپرست دختران بالاتر از صنف ششم را در افغانستان از رفتن به مکتب منع کرده‌ است.

وزارت تحصیلات عالی حکومت فعلی، زنان و دختران افغان را از تحصیل در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی نیز بازداشته است.

این اقدام حکومت فعلی باعث شده است که میلیون‌ها دانش‌آموز دختر از آموزش باز بماند.

همچنین در کنار آن زنان از رفتن به‌ باشگاه‌های ورزشی، رستورانت‌ها، حمام‌های عمومی، معاینه توسط پزشکان مرد، سفر بدون محرم و کار در موسسات غیردولتی داخلی و بین‌المللی و حتی دفاتر سازمان ملل در افغانستان منع شده‌اند.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=6644
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد