اوچا: در سال ۲۰۲۲ میلادی ۱۸.۸ میلیون افغان کمک‌های بشردوستانه دریافت کردند

1 سال قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

اوچا یا دفتر هماهنگ‌کننده‌ی کمک‌های بشردوستانه‌ی سازمان ملل متحد می‌گوید که در سال ۲۰۲۲ میلادی به ۱۸.۸ میلیون نفر از طریق «صندوق بشردوستانه‌ی افغانستان» کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع شده است.

این نهاد امروز (دوشنبه، ۱۹ سرطان) با نشر گزارش سالانه‌ی کمک‌های جامعه‌ی جهانی و دونرها به صندوق بشردوستانه‌ی افغانستان در سال ۲۰۲۲ میلادی، گفت که کشورها و نهادهای کمک‌کننده، در سال گذشته، ۲۷۵ میلیون دالر به این صندوق کمک کردند.

در ادامه آمده است که از میان ۱۸.۸ میلیون نفری که در سال ۲۰۲۲ کمک دریافت کرده‌اند، ۵.۳ میلیون نفر آن را مردان، ۵.۱ میلیون نفر آن زنان، ۴.۳ میلیون آن دختران و ۴.۱ میلیون دیگر آن را پسران تشکیل می‌دهند.

براساس معلومات گزارش صندوق بشردوستانه‌ی سازمان ملل، در سال ۲۰۲۲ میلادی ولایت‌های پکتیکا با ۲۰.۸ میلیون دالر، غور با ۱۹.۲ میلیون دالر و هرات با ۱۹ میلیون دالر بیشترین کمک‌های بشردوستانه را دریافت کرده‌اند و ولایت‌های قندوز با ۱.۸ میلیون دالر، زابل با ۱.۵ میلیون دالر و ارزگان نیز با ۱.۵ میلیون دالر، کم‌ترین کمک‌های بشردوستانه را دریافت کردند.

در ادامه آمده است که در آغاز سال ۲۰۲۲ میلادی تعدادی افراد نیازمند به کمک‌های بشردوستانه در افغانستان ۲۴.۴ میلیون نفر بود، اما در پایان سال میزان افراد نیازمند به ۲۸.۳ میلیون نفر افزایش یافته بود.

اوچا می‌افزاید که در سال‌های گذشته نیازهای بشردوستانه در افغانستان عمدتا ناشی از درگیری‌های مسلحانه بود، اما در سال ۲۰۲۲ میلادی، محرک اصلی نیازهای بشردوستانه تغییرات اقلیمی و بحران اقتصادی بود.

در گزارش آمده است که اقتصاد افغانستان پس از تسلط حکومت فعلی دچار سقوط آزاد شد و این سقوط منجر به اختلال بیشتر در سیستم بازار، مکانیسم‌های مالی و تجاری شده است.

در ادامه تاکید شده است که بیشتر از نیمی از مردم افغانستان عمدتا در نیمه‌ی دوم سال ۲۰۲۲، شوک‌های اقتصادی را تجربه کردند که منجر به کاهش دسترسی آنان به غذا و روی‌آوردن‌شان به قرض‌گرفتن شد.

همچنین در بخش این گزارش آمده است که در سال ۲۰۲۲، شرکای این نهاد بیش از هزار و ۳۰۰ مورد محدودیت بر فعالیت‌های بشردوستانه را گزارش دادند که ۷۵ درصد آن مربوط به حکومت فعلی می‌شد.

اوچا علاوه کرد که مداخله در فعالیت‌های بشردوستانه در افغانستان، به‌ویژه در ماه سپتامبر سال ۲۰۲۲ و پس از صدور دستورات جدید در مورد هماهنگی و فعالیت نهادهای امدادرسان افزایش یافت.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=4795
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد