یونیسف: محدودیت‌های حکومت افغانستان علیه زنان غیرموجه و کوتاه‌بینانه است

2 سال قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

یونیسف یا صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد در تازه‌ترین گزارش اش نوشته است که بیش از یک میلیون دختر از رفتن به مکاتب متوسطه و لیسه منع شده‌اند و ممنوعیت کار زنان مددرسان توسط حکومت فعلی، تلاش‌های بشردوستانه را به شدت با مشکل مواجه کرده است.

یونیسف در گزارشی که دیروز (یک‌شنبه، ۱۷ ثور) نشر کرده است، تأثیر مخرب ممنوعیت تحصیل و کار دختران و زنان توسط حکومت سرپرست را برجسته کرده است.

در این گزارش آمده است که فرمان‌های محدودکننده‌ی حکومت افغانستان تاثیر نامتناسبی بر زنان و دخترانی داشته است که اکنون بیشتر در معرض خشونت و سوءاستفاده هستند.

گزارش به نقل از کاترین راسل، مدیر اجرایی یونیسف، تصامیم حکومت سرپرست را «غیرموجه و کوتاه‌بینانه» عنوان کرده است.

او از حکومت سرپرست خواسته است تا فورا ممنوعیت در برابر تحصیل و کار زنان افغان را لغو کنند.

وی تاکید کرده است که فرمان‌های محدودکننده‌ی حکومت سرپرست امید و رویاهای بیش از یک میلیون دختر را در هم شکسته و حقوق زنان و دختران را نقض کرده است.

این در حالی است که صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل در گزارشی در ماه اپریل سال روان گفته بود که محدودیت‌های حکومت سرپرست بر تحصیل دختران منجر به افزایش ۲۵ درصدی ازدواج کودکان شده است.

همچنین  بیش از ۵۹۰ روز است که حکومت افغانستان دروازه‌های مکاتب دخترانه بالاتر از صنف ششم را مسدود کرده است.

وزارت تحصیلات عالی حکومت فعلی در تاریخ ۲۹ قوس سال گذشته اعلام کرده بود که براساس فیصله‌ی کابینه و دستور مولوی ندامحمد ندیم، سرپرست این وزارت، تحصیل دختران در دانشگاه‌های کشور الی امر ثانی «معطل» بماند.

به تعقیب این محدودیت‌ها، وزارت اقتصاد کشور کار زنان در موسسات داخلی و بین‌المللی را منع کرد. در تازه‌ترین مورد زنان و دختران از کار در دفاتر سازمان ملل نیز منع شده‌اند.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=3278
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد