هشدار سازمان ملل: اگر به زنان اجازه‌ کار داده نشود ماهِ آینده افغانستان را ترک می‌کنیم

2 سال قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

آخیم اشتاینر، مدیر برنامه‌ انکشافی سازمان ملل متحد هشدار داده است که اگر این سازمان نتواند حکومت سرپرست را ترغیب کند تا به زنان اجازه‌ی کار در این نهاد را بدهد، آماده است که ماهِ آینده با اتخاذ یک تصمیم متاثر کننده افغانستان را ترک خواهد کرد.

آقای اشتاینر به اسوشیتد پرس گفته است که مقامات ملل متحد با حکومت سرپرست سرگرم مذاکره اند و امیدوار است که حکومت افغانستان برای کار زنان و دختران در این سازمان استثنا قایل شود.

او علاوه کرد: «در وضعیتی که ما اکنون قرار داریم، مناسب است گفته شود که سیستم ملل متحد گامی به عقب نهد و توانایی خود را برای فعالیت در افغانستان دوباره ارزیابی کند.»

حکومت سرپرست در ماه اپریل سال روان میلادی، کار زنان در ادارات مرتبط به سازمان ملل متحد را منع کرد و پیش از آن نیز در ماه دسامبر سال گذشته میلادی، زنان افغان را از کار در سازمان‌های غیردولتی داخلی و بین‌المللی منع کرده بودند.

وی علاوه کرد که حکومت سرپرست در برخی موارد به زنان اجازه‌ی کار داده است و این نشان می‌دهد که افغانستان به شدت به کار زنان نیاز دارد.

همچنین او در بخشی از صحبت‌هایش گفته است که اقتصاد افغانستان در پرتگاه قرار دارد و اگر به زنان اجازه‌ی‌ کار داده نشود و کمک‌‌های نقدی به افغانستان کاهش یابد، اقتصاد سقوط خواهد کرد.

این مقام سازمان ملل تاکید کرد که برخی از مشکلات اقتصادی افغانستان برخاسته از پالیسی‌های حکومت فعلی است، زیرا آنان اکثریت زنان را از کار منع کرده‌اند.

سازمان ملل متحد می‌گوید که محدودیت‌های شدید وضع شده بر آموزش و کار زنان افغان، باعث وخامت وضعیت اقتصادی و اجتماعی در افغانستان شده است.

ملل متحد روز گذشته در توییتر خود گفته بود که در گزارش هجدهم اپریل این سازمان تخمین شده که ادامه‌ی این محدودیت‌ها، عواقب ناگوار برای مردم افغانستان خواهد داشت.

این سازمان گفته است که پس از سقوط جمهوریت و تسلط دوباره‌ی حکومت فعلی بر افغانستان، شمار افغان‌هایی که زیر خط فقر زندگی می‌کنند دو برابر شده و به ۳۴ میلیون نفر رسیده است.

ملل متحد در افغانستان ۳۳۰۰ کارمند محلی دارد که از آن میان ۲۷۰۰ آن مردان و ۶۰۰ نفر دیگر آن زنان هستند.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=2916
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد