سازمان جهانی صحت: ۲۴ درصد از بازگشت‌کنندگان از پاکستان، کودکان زیر پنج سال هستند

10 ماه قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

سازمان جهانی صحت (WFP) اعلام کرده است که حدود ۲۴ درصد از مهاجران و پناه‌جویانی که از پاکستان بازگشته‌اند یا اخراج شده‌اند،‌ کودکان زیر پنج سال هستند.

این نهاد دومین گزارش خود در مورد رسیدگی به مهاجران و پناه‌جویانی که از پاکستان وارد افغانستان شده‌اند، منتشر کرده و در گزارش آمده است که پس از اعلام ضرب‌الاجل پاکستان به مهاجران فاقد اسناد قانونی تا ۱۱ نوامبر، در مجموع ۳۲۷ هزار و ۴۰۰ نفر از طریق گذرگاه‌های تورخم و اسپین‌بولدک وارد افغانستان شده‌اند.

در گزارش آمده است که اکثر افرادی که از پاکستان بازگشته‌اند، زنان و کودکان هستند.

سازمان جهانی صحت تاکید کرد که تقریباً ۲۴ درصد آنان کودکان زیر پنج سال و ۶۰ درصد شان کودکان و نوجوانان ۱۷ ساله و کوچک‌تر از آن هستند.

این نهاد تاکید کرد که ۴۸ درصد از مجموع افرادی که از پاکستان وارد افغانستان شده‌اند، زنان هستند.

در گزارش آمده است که بیشتر مهاجران و پناه‌جویانی که تا اکنون از پاکستان برگشته‌اند یا اخراج شدند، باشندگان ولایت ننگرهار هستند.

بر اساس این گزارش، پس از ننگرهار، بیشتر این مهاجران و پناه‌جویان به ترتیب باشندگان ولایت‌های قندهار، کنر، قندوز و لغمان هستند و حدود ۹۰ درصد از مجموع این مهاجران و پناه‌جویان تمایل به بازگشت به مناطق اصلی‌شان را دارند.

در گزارش آمده است که سازمان جهانی غذا و شرکایش تا ۱۴ نوامبر به ۵۱ هزار و ۴۹۴ نفر از بازگشت‌کنندگان خدمات صحی ارائه کرده‌اند.

در ادامه آمده است که این تعداد شامل ۱۱ هزار و ۲۰۵ پسر، ۱۲ هزار و ۷۴۹ دختر، ۱۱ هزار و ۳۴۸ مرد و ۱۶ هزار و ۱۹۲ زن می‌شود.

این سازمان تاکید کرد که مهاجران و پناه‌جویانی که از پاکستان وارد افغانستان شده‌اند، قبل از بازگشت به مناطق اصلی‌شان در مناطق مرزی تورخم و اسپین‌بولدک به‌دلیل ثبت مشخصات شان، در سرپناه‌های موقت نگهداری می‌شوند.

این در حالی است که دولت موقت پاکستان در اوایل ماه اکتوبر سال جاری میلادی به بیش از ۱.۷۳ میلیون مهاجر و پناه‌جوی بدون اسناد تا اول نوامبر مهلت داد که آن کشور را ترک کنند و در غیر آن اخراج می‌شوند.

پس از پایان این مهلت، پولیس پاکستان بازداشت و اخراج مهاجران و پناه‌جویان «غیرقانونی» را آغاز کرده و بر اساس گزارش سازمان ملل، روزانه هزاران نفر وارد افغانستان می‌شوند.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=8600
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد