سازمان جهانی صحت: ۵۰ درصد مردم افغانستان با مشکلات روانی روبه‌رو هستند

1 سال قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

سازمان جهانی صحت (WHO) اعلام کرده است که از هر دو شهروند افغانستان، یک تن آن‌ها با مشکلات روانی روبه‌رو است.

این سازمان در تازه‌ترین گزارش سالانه خود در مورد وضعیت صحی در افغانستان گفته است که مردم این کشور به‌شدت در معرض حوادث آسیب‌زا و مشکلات روانی اجتماعی قرار دارند.

در ادامه است: «از هر دو افغان یک تن از ناراحتی‌های روانی رنج می‌برد و از هر پنج تن یک تن به‌دلیل سلامت‌روانی در نقش خود آسیب دیده است.»

سازمان جهانی صحت تاکید کرد که تا ۳۰ سپتامبر سال جاری میلادی، ۲۲۶ هزار و ۱۷۴ مورد مثبت کرونا در کشور به ثبت رسیده و تا کنون هفت هزار و ۹۴۸ تن در پی مبتلا شدن به این ویروس جان‌ خود را از دست داده‌اند.

این نهاد پیش‌بینی کرده است که حدود ۱۷.۶ میلیون تن از جمله پنج میلیون شهرنشین و ۱۲.۶ میلیون روستانشین در افغانستان نیازمند کمک‌های صحی هستند.

در ادامه آمده است: «برای ۳.۹ میلیون تن در شهرها و ۱۰.۱ میلیون تن در روستاها خدمات صحی برنامه‌ریزی شده است.»

براساس یافته‌های این گزارش، سازمان جهانی صحت در همکاری با ۵۱ نهاد دیگر در جریان سال ۲۰۲۳ میلادی برای حدود ۱.۳ میلیون تن در افغانستان از طریق ۸۵۷ مرکز صحی در ۳۱۳ ولسوالی ولایت‌های مختلف کشور خدمات صحی ارائه کرده است.

در گزارش آمده است که در سال ۲۰۲۳، تخمین‌زده می‌شود که ۱.۱ میلیون بازگشت‌کننده از کشورهای همسایه افغانستان و ۰.۷ میلیون آواره داخلی به ارائه خدمات صحی جدی نیاز دارند.

باید گفت که سازمان جهانی صحت در حالی از افزایش شمار افراد با مشکلات روانی در افغانستان خبر می‌دهد که پس از تسلط حکومت سرپرست بر افغانستان، بیشتر شهروندان کشور در ناامیدی کامل به‌سر می‌برند. وضع محدودیت‌های روز افزون بالای شهروندان به‌ویژه زنان و دختران در کشور، از عوامل دیگر افزایش مشکلات روانی در میان مردم عنوان شده است.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=8132
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد