سفیر هند در سازمان ملل: خواستار مشارکت معنادار زنان در حفظ و توسعه دستاوردهای افغانستان هستیم

1 سال قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

در ادامه‌ی وضع محدودیت‌های شدید و اذیت‌وآزار زنان و دختران از سوی حکومت فعلی، ایندرا مانی پاندی، نماینده‌ دایم هند در سازمان ملل متحد گفت که این کشور به نظارت خود بر تحولات مربوط به حقوق بشر از جمله حقوق زنان و دختران در افغانستان، ادامه می‌دهد.

آقای پاندی این اظهارات را روز (سه‌شنبه، ۲۱ سنبله) در پنجاه‌وچهارمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در جنوا مطرح کرده است.

وی تاکید کرد: «ما بار دیگر بر اهمیت حمایت از همه حقوق بشر از جمله حقوق زنان و دختران تاکید می‌کنیم و خواستار مشارکت کامل، برابر و معنادار آن‌ها در حفظ و توسعه دستاوردهای افغانستان در بیست سال گذشته هستیم.»

به گفته‌ی او، هند یک همسایه نزدیک و شریک انکشافی دیرینه افغانستان می‌باشد.

نماینده دایم هند در سازمان ملل افزود: «ما پیوندهای تاریخی و تمدنی نزدیک با مردم افغانستان داشته و در آزادی، صلح و ثبات افغانستان سهم ثابت داریم.»

آقای پاندی با اشاره به قطع‌نامه ۲۵۹۳ شورای امنیت این سازمان ملل متحد که دو سال پیش به تصویب رسید، تصریح کرد که براساس این قطع‌نامه، نباید از خاک افغانستان برای تهدید یا حمله به کشور دیگر استفاده شود.

این مقام هندی با توجه به بحران انسانی و بشری در افغانستان گفت که کشورش حدود ۵۰ هزار تن گندم و مقداری دارو و تجهیزات طبی در دو سال پسین به افغانستان، کمک کرده است.

قابل ذکر است که هند از محدود کشورهایی است که پس از تسلط دوباره‌ی حکومت فعلی بر کشور با فرستادن هیأتی از دیپلماتان به کابل، سفارتش در افغانستان را برای آنچه این کشور نظارت بر فعالیت‌های بشردوستانه خوانده، باز نگهداشته است.

در حالی این مقام هندی بر مشارکت کامل و معنادار زنان و دختران افغانستان در حفظ و توسعه دستاوردهای ۲۰ سال گذشته تاکید می‌کند که بیش از دو سال می‌شود حکومت سرپرست دختران بالاتر از صنف ششم را در افغانستان از رفتن به مکتب منع کرده‌ است.

وزارت تحصیلات عالی حکومت فعلی، زنان و دختران افغان را از تحصیل در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی نیز بازداشته است.

این اقدام حکومت فعلی باعث شده است که میلیون‌ها دانش‌آموز دختر از آموزش باز بماند.

همچنین در کنار آن زنان از رفتن به‌ باشگاه‌های ورزشی، رستورانت‌ها، حمام‌های عمومی، معاینه توسط پزشکان مرد، سفر بدون محرم و کار در موسسات غیردولتی داخلی و بین‌المللی و حتی دفاتر سازمان ملل در افغانستان منع شده‌اند.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=6863
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد