فعالان حقوق زن افغان در آلمان: سازمان ملل محافظه‌کاری را کنار بگذارد و آپارتاید جنسیتی را به‌ رسمیت بشناسد

1 سال قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

شماری از فعالان حقوق بشر و مدافعان حقوق زنان، از پنج روز به این طرف، در شهر کلن آلمان در واکنش به آنچه بی‌توجهی جهان به زنان افغانستان می‌دانند، دست به اعتصاب غذایی ۱۲ روزه زده‌اند.

تمنا زریاب پریانی، یکی از فعالان حقوق زن اهل افغانستان در آلمان امروز (سه‌شنبه، ۱۴ سنبله) در پنج‌مین روز اعتصاب غذایی خود گفته است که افغانستان باید به عنوان کشوری که در آن آپارتاید جنسیتی وجود دارد، به رسمیت شناخته شود.

او در یک پیام دیگر از عمل‌کرد سازمان ملل متحد در مورد وضعیت کنونی افغانستان به شدت انتقاد نموده و گفته است که این سازمان باید محافظه‌کاری را کنار بگذارد و آپارتاید جنسیتی در افغانستان را به رسمیت بشناسد.

خانم پریانی در پلتفرم ایکس خود نوشته است که ملاقات‌های رسمی یا غیررسمی با زنان خارج از افغانستان چیزی را در زندگی میلیون‌ها «زن اسیر» در داخل افغانستان تغییر نمی‌دهد.

وی و چند زن دیگر از اول سپتامبر ماه جاری میلادی در شهر کلن آلمان در اعتراض به بی‌توجهی جهان به وضعیت زنان در افغانستان دست به اعتصاب غذایی زده‌اند.

این فعال حقوق زن در ادامه تاکید کرده است: «سازمان ملل متحد باید محافظه‌کاری را کنار بگذارد و آپارتاید جنسیتی در افغانستان را به رسمیت بشناسد.»

با این وجود، کشورها و سازمان ملل متحد، از جمله ریچارد بنت، گزارشگر ویژه‌ی حقوق بشر سازمان ملل متحد در افغانستان تا اکنون درباره‌ی اعتصاب غذایی فعالان حقوق زن در آلمان چیزی نگفته‌اند.

آقای بنت اخیراْ در برخی از کشورها، از جمله ترکیه با فعالان حقوق زن در خارج درباره‌ی وضعیت حقوق بشر گفتگو کرده است.

افغانستان پس از حاکمیت حکومت فعلی با بحران حقوق بشری مواجه شده است.

در حال حاضر زنان و دختران اجازه‌ی تحصیل و کار را ندارند.

این اقدام حکومت فعلی باعث شده است که میلیون‌ها دانش‌آموز دختر از آموزش باز بماند.

قابل ذکر است که حکومت سرپرست با وجود واکنش‌های جهانی و اعتراضات گسترده‌ی دختران در بسیاری از ولایت‌های کشور، بر تصمیم خود مبنی بر ممنوعیت تحصیل دختران پافشاری کرده‌ و هیچ توجهی به خواسته‌های شهروندان کشور نکرده‌اند.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=6606
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد