سازمان بین‌المللی مراقبت: ۲.۵ میلیون دختر و زن جوانِ افغان از آموزش محروم هستند

1 سال قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

در ادامه‌ی وضع محدودیت بر آموزش دختران و زنان افغان، سازمان بین‌المللی مراقبت یا پاملرنه اعلام کرده است که با وضع محدودیت حکومت سرپرست، ۲.۵ میلیون (۸۰ درصد) دختر و زنان جوان در افغانستان از تحصیل بازمانده‌ و این موضوع ۵.۴ میلیارد دالر به اقتصاد این کشور آسیب‌ زده است.

سازمان پاملرنه با نشر گزارشی گفته است که از میان زنان و دخترانی که به آموزش دسترسی ندارند، بیش از ۱.۱ میلیون تن دخترانی‌ هستند که با فرمان رهبری حکومت فعلی از ماه سپتامبر ۲۰۲۱ میلادی از تحصیل منع شده‌اند.

سازمان بین‌المللی مراقبت (CARE) در افغانستان در زمینه آموزش، بهداشت و کمک‌های بشردوستانه فعالیت می‌کند.

در ادامه آمده است که افغانستان تنها کشوری در سطح جهان است که دختران آن به مکتب نمی‌روند.

در گزارش آمده است که در وضعیت کنونی و به‌منظور مقابله با محدودیت‌ها، صنف‌های محلی تنها راه‌حل فراهم کردن امکان تحصیل برای دختران در افغانستان‌ می‌باشند.

همچنین در ادامه آمده است که حدود ۱۰۰ هزار دانشجوی دختر که در دانشگاه‌های دولتی و خصوصی افغانستان درس می‌خواندند نیز از ادامه تحصیل بازمانده و راه ورود به دانشگاه برای دخترانی‌که مکتب را تمام کرده بودند نیز بسته شده است.

این در حالی است که اواخر سال ۲۰۲۱ میلادی، با محروم شدن دختران از تحصیل، شماری از سازمان‌های بین‌المللی فعال در افغانستان طرحی را به نام «هیچ دختری از تحصیل بازنماند» راه‌اندازی کردند که برگزاری صنف‌های محلی در روستاها و شهرها با حمایت مالی این سازمان‌ها، بخشی از آن بود.

سازمان بین‌المللی مراقبت می‌گوید این صنف‌ها موفق بودند و شماری از دختران توانستند با شرکت در این صنف‌ها خواندن و نوشتن بیاموزند.

قابل ذکر است که در دو سال گذشته علی‌رغم فشارهای بین‌المللی گسترده و اعتراض مداوم زنان در افغانستان، حکومت فعلی نه تنها محدودیت‌های اعلام‌ شده را لغو نکرده، بلکه برای کار و زندگی زنان محدودیت‌های بیشتری وضع کرده است.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=6212
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد