برزیل؛ گذرگاه امن مهاجرین افغان برای ورود به آمریکا و کانادا

1 سال قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

وزارت امور خارجه‌ی برزیل اعلام کرده است که این کشور برای بیش از ۱۱ هزار شهروندان افغانستانی ویزه بشردوستانه  صادر کرده است.

این وزارت گفته است که پس از آن‌که حکومت سرپرست در ماه آگوست ۲۰۲۱ میلادی  یک‌بار دیگر بر افغانستان مسلط شده و وضعیت بشری وخیم گردید بود، برزیل صدور ویزه بشردوستانه را برای شهروندان افغانستان آغاز کرد.

در ادامه آمده است که با وجود ورود بیش از ۱۱ هزار مهاجر افغانستانی، تعداد افرادی‌که وارد برزیل می‌شوند، به حدی است که این کشور پناهگاه برای مهاجرین را ندارد.

در ادامه تاکید شده است که با آن‌هم مهاجرت،  شهروندان افغانستانی که از جنگ در کشورشان فرار می‌کنند، همچنان به برزیل ادامه دارد.

خبرگزاری سوشیتدپرس در گزارشی نوشته است که حدود یک صد نفر از پناه‌جويان افغان كه شامل کودکان و افراد مسن می‌شوند، براى روزها در ميدان هوايى ساوپاولو خيمه زده بودند و منتظر کمک و سرپناه موقت بودند.

محمد زمان زمانی، مهاجر ۴۰ ساله افغان به این خبرگزاری گفته است که یک ماه پیش همراه همسر باردار و دختر پنج ساله خود وارد برزیل شده است.

در ادامه آمده است که این مهاجر افغانستانی پس از یک شب طولانی و ناراحت کننده در ميدان هوايى، به شفاخانه و سپس به یک پناهگاه موقت در شهر ساحلی پرایاگرانده منتقل شد.

محمد زمان می‌گوید: «تمام عمرم را در جنگ زندگی کرده‌ام. ما به ایران رفتیم و بعدا پی بردیم که حکومت برزیل ویزه بشردوستانه صادر می‌کند. ما هم ویزه تقاضا کردیم و از قبل در مورد مهربانی مردم برزیل می‌دانستیم. ما برای زندگی بهتر و آغاز یک زندگی جدید به برزیل آمدیم.»

در گزارش آمده است که شهروندان افغانستان که ویزه برزیل را دارند، می‌توانند کار کنند؛ اما ياد نداشتن زبان برازيلى مانع اصلى برای بسیاری از اين پناه‌جويان است.

این پناه‌جویان در پناهگاه‌های مهاجران زبان پرتگالی را مى‌آموزند و اين امر در بخش ادغام آن‌ها به جامعه کمک می‌کند.

در ادامه آمده است که چندین هزار شهروند افغانستانی با این ویزه موقت به برزیل مهاجرت کردند و اکنون در این کشور آمریکایی لاتین سکونت دارند.

همچنین قابل ذکر است که شماری از افغان‌هایی که با ویزه بشردوستانه به برزیل انتقال داده شده‌اند، به طور قاچاقی عازم ایالات متحده آمریکا و کانادا می‌شوند.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=6106
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد