سقف کمک‌های سازمان جهانی غذا برای افغانستان به نصف کاهش یافت

1 سال قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

سازمان جهانی غذا (WFP) اعلام کرد که به‌دلیل کاهش بودجه‌ی کمک‌های بشردوستانه مجبور شده تا سقف کمک‌های خود به افغانستان را کاهش دهد.

کارل اسکائو، معاون مدیر اجرایی این سازمان در یک نشست خبری گفت که این‌ سازمان پس از کاهش بودجه تنها به پنج میلیون افغان نیازمند قادر به کمک‌رسانی می‌باشد.

وی تاکید کرد: «سازمان جهانی غذا کمک‌های خود به جامعه افغانستان را از ۷۵ درصد به ۵۰ درصد کاهش داد و در ماه می مجبور شد هشت میلیون افغان را از فهرست دریافت کمک‌ها حذف کند.»

او افزود که به‌صورت مجموعی سطح‌ کمک‌ها در ۳۸ کشور از ۸۶ کشور که برنامه جهانی غذا در آن فعالیت می‌کند، کاهش یافته است.

کارل اسکائو می‌گوید که برای ادامه کمک‌رسانی‌ در این‌ کشورها به ۲۰ میلیارد دالر نیاز دارد که در حال حاضر تنها پنج میلیارد از این‌ بودجه را تامین کرده است.

سازمان جهانی غذا پیش از این بارها از کمبود بودجه برای کمک‌ به مردم برخی از کشورها از جمله افغانستان هشدار داده بود. این‌ نهاد علاوه بر افغانستان،‌ کمک‌هایش به سوریه، یمن، فلسطین و برخی از کشورهای آفریقایی را نیز کاهش داده است.

همچنین این مقام سازمان جهانی غذا در بخشی از صحبت‌هایش هشدار داد که در سال روان میلادی ۳۴۵ میلیون تن در جهان به‌شدت با ناامنی غذایی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

کارل اسکائو بار دیگر از رهبران جهان خواست تا بودجه بشردوستانه را در اولویت قرار دهند و در راه حل‌های درازمدت برای درگیری‌ها، فقر و علت‌های دیگر بحران فعلی سرمایه‌گذاری کنند.

این در حالی است که یونیسف یا صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد نیز اعلام کرده است که در سال ۲۰۲۳ میلادی، حدود ۲۹.۲ میلیون نفر در افغانستان نیاز به کمک‌های بشردوستانه دارند.

این نهاد با نشر گزارشی تحت عنوان عملیات بشردوستانه برای کودکان گفته است که افغانستان هم‌زمان با بحران‌های خشک‌سالی، سیلاب، ناامنی، بی‌ثباتی سیاسی و اقتصادی و آوارگی مواجه است.

سازمان جهانی غذا در حالی از کاهش کمک‌ها به افغانستان خبر می‌دهد که با تسلط حکومت فعلی بر افغانستان، این کشور در بحران عمیق بشری فرو رفته است. بساط فقر و گرسنگی گسترده‌تر شده است و بیشتر سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی کشور را ترک کرده‌اند.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=5434
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد