جاپان: ۱۸ میلیون دالر را برای تهیه واکسن‌ به مادران و کودکان افغان کمک کردیم

1 سال قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

سفارت جاپان برای افغانستان اعلام کرده است که ۱۸ میلیون دالر را برای تهیه واکسن‌های ضروری به مادران و کودکان افغان کمک کرده است.

این سفارت امروز (چهارشنبه، ۶ ثور) در رشته توییتی نوشته است که این کمک‌ها در ماه فبروری سال جاری از طریق یونیسف یا صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد برای افغانستان صورت گرفته است.

همچنین سفارت جاپان در ادامه تاکید کرد که از آغاز سال‌ جاری میلادی تا کنون، حدود ۱۲ هزار بسته‌ صحی به ارزش ۱.۲ میلیون دالر را به زنان و دختران آسیب‌پذیر افغان در همکاری با سازمان ملل متحد توزیع کرده است.

این سفارت افزوده است: «این بسته‌های صحی به زنان و دختران نیازمند، بی‌جاشدگان داخلی، بازماندگان خشونت و کسانی که بنابر تبعیض جنسیتی از سوی خانواده‌های‌شان از دسترسی به خدمات صحی محروم مانده‌اند، توزیع شده است.»

سفارت جاپان برای افغانستان می‌گوید که در آغاز سال جاری میلادی، برای نزدیک به دو هزار خانواده‌ نیازمند در ولسوالی‌های اله‌سای و نجراب ولایت کاپیسا بسته‌های زمستانی (پتو و کفش) توزیع کرده است.

این در حالی است که کشور جاپان پس از تسلط حکومت فعلی بر افغانستان، کمک‌های بشردوستانه زیادی به شهروندان این کشور کرده است.

با این وجود یونیسف یا صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد گفته بود که در سال ۲۰۲۲ میلادی حداقل ۱۱۷ هزار کودک در افغانستان از واکسن‌های مختلف محروم شدند.

یونیسف در رشته توییتی نوشته بود که در سه سال گذشته، افغانستان با شیوع فلج اطفال یا پولیو، سرخکان و عفونت حاد تنفسی مواجه بوده است.

این سازمان تاکید کرده است که صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل میلیون‌ها کودک را در افغانستان واکسن می‌کند و بهترین شروع زندگی را برای آن‌ها رقم می‌زند. با این وجود در سال گذشته میلادی حدود ۱۱۷ هزار کودک افغان از دریافت واکسن محروم شدند.

همچنین یونیسف تاکید کرده بود که دست‌کم ۶۷ میلیون کودک طی سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ میلادی به دلیل اختلالات و محدودیت‌های ایجاد شده در پی همه‌گیری بیماری کووید۱۹، بطور کامل یا جزئی از دریافت واکسن‌های حیاتی محروم شدند.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=3012
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد