۸۴۰ میلیون زن و کودک در جهان به کم‌خونی مبتلا اند

2 سال قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

سازمان جهانی صحت اعلام کرد که کم‌خونی یک مشکل جدی بهداشت عمومی جهان بوده که ۵۷۱ میلیون زن و ۲۶۹ میلیون کودک خردسال در سراسر جهان با این مشکل مواجه اند.

این سازمان با نشر گزارشی گفته است: «پیشرفت در کاهش کم‌خونی کند بوده است و جهان در مسیر رسیدن به هدف جهانی قرار ندارد.»

در ادامه‌ی گزارش از کشورهای جهان خواسته شده است که تا سال ۲۰۲۵ میزان شیوع کم‌خونی در زنان در سنین باروری، کودکان و دختران نوجوان را به نصف کاهش دهند.

سازمان جهانی صحت می‌‌گوید که در سال ۲۰۱۹ کم‌خونی ۴۰ درصد از کودکان بین شش ماه تا پنج سال، ۳۷ درصد از زنان باردار و ۳۰ درصد از زنان ۱۵ تا ۴۹ ساله را تحت تاثیر قرار داده است.

در گزارش آمده است که مشکل کم‌خونی بیشتر در کشورهای با درآمد کم و متوسط شیوع دارد.

فرانچسکو برانکا، مدیر اداره تغذیه و ایمنی مواد غذایی سازمان جهانی صحت می‌گوید: «بیشتر کارها در مورد رفع کم‌خونی بر پیشگیری و درمان کمبود آهن متمرکز شده است.»

او بیان کرد: «کم‌خونی یک بیماری پیچیده با دلایل متعدد است، از جمله کمبودهای تغذیه‌، عفونت‌ها، التهاب، بیماری‌های زنان و زایمان و اختلالات ارثی گلبول‌های قرمز خون است.»

این سازمان گفته است که کم‌خونی خطر ابتلا به عفونت و مرگ را افزایش می‌دهد، عملکرد شناختی را مختل می‌کند و باعث خستگی مفرط، نتایج بد بارداری، از دست دادن درآمد و رشد و توسعه ضعیف در فرد می‌شود.

در حالی گزارش سازمان جهانی صحت آمار بلند کم‌خونی در بین زنان و کودکان را نشان می‌دهد که زنان و دختران و کودکان در افغانستان با مشکلات عدم تغذیه سالم و بیماری سوءتغذیه حاد روبه‌رو هستند. افزایش فقر و بیکاری، کاهش کمک‌های بشردوستانه و منع کار زنان و دختران در ادارات غیردولتی داخلی و بین‌المللی این مشکل را بیش از پیش افزایش داده است.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=3449
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد