زنان معترض به جهان: زنان و دختران افغانستان را تنها نگذارید

2 سال قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

شماری از زنان معترض افغانستان با راه‌اندازی حرکت دادخواهانه در شبکه‌های اجتماعی و جمع‌آوری امضاء جهت به رسمیت نشناختن حکومت سرپرست، از جامعه‌ی جهانی و کشورهای دخیل در سیاست افغانستان خواسته اند که زنان و دختران افغان را تنها نگذارند.

زنان معترض از جامعه‌ی جهانی خواسته اند که حکومت افغانستان را به رسمیت نشناسند، زیرا به رسمیت‌ شناختن حکومت فعلی، رسمیت‌ دادن به «آپارتاید جنسیتی» است.

ژولیا پارسی از مجریان این کارزار و یکی از اعضای ائتلاف جنبش‌های اعتراضی زنان افغانستان امروز (شنبه، ۲۰ جوزا) به رسانه گوهرشاد گفت که در این کارزار از هنرمندان، شاعران، سینماگران و فعالان حقوق زن دعوت شده، تا پانزدهم آگوست زنان و دختران افغانستان را تنها نگذارند.

خانم پارسی تاکید کرد که پانزدهم آگوست سال ۲۰۲۱ میلادی، بازگشت تاریکی به افغانستان، شهروندان این کشور و به ویژه زنان و دختران است.

وی خطاب به مردم افغانستان و جهانیان گفت: «هموطنان بیایید بخاطر نان، کار و آزادی با ما همراه شوید. از ما و از صدای ما در برابر این حکومت سرپرست حمایت کنید در پانزدهم آگوست زنان معترض افغانستان را تنها نگذارید.»

او همچنان از مردم داخل افغانستان و دیگر کشورها خواست: «صدای مردم باشند و اجازه ندهند، زنان و دختران افغان در سال آینده بازهم بدون حقوق‌شان زندگی کنند. هر روز محدودیت‌‌ بیشتر بالای ‌شان وضع گردد.»

همچنین او از جامعه‌ی جهانی خواست که کنار زنان و دختران افغان ایستاده شوند و اجازه ندهند که حکومت فعلی، فقط برای‌ خودشان حکومت کند.

از سویی هم، صحرا کریمی، رییس پیشین افغان فیلم نیز با نشر ویدیویی گفته است که ۱۵ آگوست روز بازگشت دوباره‌ی تاریکی به زندگی مردم به ویژه به روزگار زنان افغانستان است.

او خطاب به جامعه‌ی جهانی گفته است که حکومت فعلی را به رسمیت نشناسد، زیرا رسمیت‌دهی به حکومت سرپرست رسمیت‌دهی به «بربریت، تاریکی، عقب‌ماندگی و رسمیت‌دادن به آپارتاید جنسیتی و تروریزم» است.

خانم کریمی تاکید کرد: «با زنان افغانستان همراه شوید و آن‌ها را در اعتراض‌های شان تنها نگذارید.»

همچنین شکیب سوزان، هنرمند افغان نیز به این کارزار پیوسته و در ویدیویی گفته است، از اعتراضات زنان افغانستان که برای حقوق شرعی و انسانی‌شان دادخواهی می‌کنند، حمایت می‌کند.

او از دیگر شهروندان افغانستان نیز خواسته است که این حرکت دادخواهی زنان و دختران معترض افغان را حمایت کنند.

این در حالی است که حکومت سرپرست به تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۲۱ میلادی دوباره بر افغانستان مسلط شدند. حکومت فعلی پس از آن، محدودیت‌های شدیدی علیه زنان و دختران وضع کرده است.

زنان و دختران اجازه آموزش، کار، تحصیل، ورزش، سفر بدون محرم و… را ندارند.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=4087
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد