پس از ممنوعیت کار زنان در سازمان ملل؛ یوناما: در افغانستان می‌مانیم

2 سال قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

یوناما یا هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان اعلام کرد که با وجود ممنوعیت و محدودیت‌‎ها علیه کار زنان و دختران افغان این سازمان فعالیتش را در کشور ادامه می‌هد.

یوناما با نشر اعلامیه‌ای گفته است که پس از ممنوعیت حکومت سرپرست از کار زنان و دختران، در سازمان ملل با جوانب مختلف در افغانستان، به‌ویژه جامعه‌مدنی، گروه‌های زنان، کشورهای عضو ملل متحد و امدادگران صحبت و رایزنی کرده است.

در ادامه آمده است که سازمان ملل متحد پس از بررسی‌های انجام‌شده، در افغانستان می‌ماند و به کارش ادامه می‌دهد.

سازمان ملل تاکید کرد: «در عین حال، ما به تعامل متمرکز، اصولی و سازنده با تمام سطوح ممکن از مقام‌های حکومت سرپرست برای لغو این ممنوعیت و تضمین امنیت همه کارکنان سازمان ملل و امدادرسان‌ها ادامه می‌دهیم.»

یوناما می‌افزاید که لغو این محدودیت‌ها و موانع از سر راه فعالیت سازمان ملل، سازمان‌های بین‌المللی و سازمان‌ها داخلی در زمینه ارائه کمک‌ها و برنامه‌های حمایت از مردم افغانستان ضروری است.

در اعلامیه آمده است: «با این حال، همانطور که دبیرکل سازمان ملل متحد در دوحه اعلام کرد، ما باید بر هدف خود برای حمایت از مردم افغانستان متمرکز بمانیم. ما با وجود چالش‌ها نمی‌توانیم از تعامل خارج شویم.»

یوناما هشدار داده است که بودجه برای عملیات کمک‌رسانی در سطح نگران کننده و پایینی باقی می‌ماند و ممنوعیت این روند را تشدید می‌کند.

سازمان ملل می‌گوید: «‌ما تعهد خود را برای ماندن و کمک به مردان، زنان و کودکان افغانستان تکرار می‌کنیم. برای دستیابی به این موضوع مهم، سازمان ملل متحد به همه پرسنل خود، اعم از زنان و مردان، نیاز دارد که بدون هیچ مانعی در جوامع و دفاتر این سازمان کار کنند.»

این در حالی است که حکومت سرپرست در ۱۴ حمل سال‌جاری در فرمانی، کار زنان با نهادهای مربوط به سازمان ملل متحد در افغانستان را ممنوع اعلام کرد.

این ممنوعیت واکنش‌های گستر‌ده‌ای را در پی داشته است.

پس از این اقدام، یوناما اعلام کرده بود که حکومت فعلی این نهاد را مجبور کرده‌ تا میان ماندن برای حمایت از مردم افغانستان و پابندی به شرایط کاری سازمان ملل، یکی را انتخاب کند.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=3229
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد