سازمان ملل: یک میلیارد انسان با خطر بیماری کولرا مواجه هستند

1 سال قبل
زمان مطالعه 2 دقیقه

سازمان ملل متحد اعلام کرد که یک میلیارد انسان در ۴۳ کشور جهان در معرض خطر ابتلا به بیماری کولرا یا وبا هستند؛ بیماری که قابل جلوگیری بوده و تداوی آن نسبتاً ساده است.

این سازمان گفته است که کولرا بیماری همه‌گیر است و آن‌ها منابع لازم برای مبارزه با شیوع بیماری را ندارد و هر اندازه‌ای که مبارزه در برابر این بیمار طول بکشد، وضعیت بدتر خواهد شد.

در ادامه آمده است که سازمان ملل در جستجوی کمک‌ مالی ۶۴۰ میلیون دالری برای مبارزه با این بیماری عفونی است.

سازمان ملل متحد هشدار داده است که اگر اقدام به موقع صورت نگیرد، فاجعه‌ی کولرا رخ خواهد داد.

در گزارش سازمان ملل آمده است که از آغاز سال روان میلادی تا حالا ۲۴ کشور جهان از شیوع بیماری کولرا خبر داده است، در حالی که در ماه می ۲۰۲۲ میلادی ۱۵ کشور از شیوع این بیماری گزارش داده بودند.

همچنین سازمان جهانی صحت تاکید کرده است که کشورهایی که معمولاً متاثر از کولرا نمی‌شدند، حالا با شیوع این بیماری مواجه اند و میزان مرگ و میر ناشی از هر صدنفر مبتلا به کولرا بسیار بیشتر است.

سازمان صحت گفته است که فقر، درگیری، تغییرات اقلیمی و بی‌جا شدن جمعیت از عوامل عمده‌ی افزایش بیماری کولرا است، زیرا از دسترسی به منابع امن‌تر، غذا و آب، حمایت‌ و خدمات صحی دورتر می‌شوند.

براساس معلومات این سازمان، با افزایش بیماری کولرا در کشور‌های بیشتر، منابعی که برای پیشگیری و پاسخ این بیماری در دسترس بود، کمتر می‌شود.

«وبا» از یک باکتری منتقل می‌شود که عموماً از طریق غذا یا آب آلوده قابل انتقال است.

کولرا يک نوع بیماری حاد اسهالی توام با استفراغ است که عامل آن یک نوع باکتریا به نام ويبريو کولرا است و این بیماری به شدت ساری است که از طریق آب و غذای آلوده به بدن شخص سالم انتقال می‌یابد.

بیماری کولرا می‌تواند یک انسان را در ظرف چند ساعت از بین ببرد، اما این بیماری را می‌توان با آبرسانی به بدن و در حالات شدید با استفاده از انتی بیوتیک، تداوی کرد. با آن هم بسیاری از مردم در اسرع وقت به تداوی دسترسی پیدا نمی‌کنند.

لینک کوتاه : https://gowharshadmedia.com/?p=3541
اشتراک گذاری

نظرت را بنویس!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

نظرات
هنوز نظری وجود ندارد